Jag har läst boken tredje tecknet den är skriven av Ingelin Angerborn. Ingeling angerborn har även skrivit rum 213, sal 305, månfågel och hjärta av damm det är några böcker hon har skrivit.

Boken handlar om en tjej som heter Olivia hon är adopterad. Hennes bästa kompis heter Sonja. Sonja är tillsammans med en kille som heter Milo det Sonja inte vet är att Olivia också gillar Milo. I Olivias liv så börjar det hända lite konstiga saker T.ex. att hennes kat börjar undervika henne, hon stöter på en massa nyckelpigor, varje gång hon ska åka ner med hissen så kommer hon ner till källaren istället för att komma till Entré våningen, hon får en nyckel och det skrivs en massa konstiga meningar på Spanska i ett block.

Jag tycker att boken är väldigt bra för att den är spännande så att man bara vill fortsätta läsa. Jag tyckte att boken var så bra så att jag inte tycker att den är dålig på något sätt. Boken är ganska lätt att läsa.

Utdrag från boken: Olivia skrek högt och drog täcket över huvudet. Hon andades häftigt och skakade i hela kroppen. Hjärtslagen kadetter så högt att det var svårt att uppfatta andra ljud, men hon tyckte precis att hon hörde steg som närmade sig.

Jag tycker att ungdomar emellan 10 och 13 år kan läsa denna boken. Jag ger boken fem av fem st emojis.

🙀🙊🏃‍♀️👌😜

Skriven av: Molly Gustavsson