Jag har läst boken Hungerspelen som är skriven av Suzanne Collins.

Det är hungerspelen där de ska välja vilka som ska vara med och det ska vara en kille och en tjej. De började med att dra tjejen. Det blev Katniss llillasyster. Katniss ville inte det så hon offrade sig för att hennes lillasyster inte skulle bli skadad. De drar sedan killen och det blev peeta. De två åker till en träningsarena där de kan träna inför Hungerspelen. När hunger spelen börjat så är alla spelare inne i arenan. De är 24 stycken och bara en skulle överleva. De är några som dött bara några dagar efter det börjat. Katniss hittar en person som hon blir bra vän med som heter rue. Bara ett tag efter de blev vänner så fick rue ett nät över sig och en pil rakt genom bröstkorgen. Katniss sprang fort till henne och la henne i sitt knä så hon somnade sedan dog hon...

Jag tycker att boken är väldigt bra för den är spännande men det är nästan lite mycket folk som dör och nästan lite för hemskt. Men den är ändå jättebra.

De har inte så jättekonstigt språk det är ganska normalt och så.

Det var en menning som var väldigt spännande och det var "Disrikt 12 - här kan du svälta ihjäl i trygghet."

Jag tror att boken passar för såna som inte är för känsliga och såna som gillar spännande böcker och också kan läsa en bok utan att tröttna för den tar ett tag att läsa ut den.

Mitt betyg av den boken är 🐥🐥🐥🐥🐥/5 Ankor.